Appetizer -前菜-

Caprese of Seosonal fruit & Ricotta Cheese
季節のフルーツとリコッタチーズのカプレーゼ仕立て
¥900
Tartar steak of Snow crab & Scallop
ズワイ蟹と帆立のタルタル
¥1,000
Today's Champagne-steamed Shellfishes
日替わり貝のシャンパン蒸し
¥1,200
Duckrillets & Salami
鴨のリエットとサラミの盛り合わせ
¥900
Salada of Smoked Salmon & Cream Cheese
スモークサーモンとクリームチーズのサラダ
¥1,200
Caviar Oscietra
ラトビア産キャビア オシェトラ
¥12,000

Main Dish 

Grilled Scallop with Lemon Butter sauce
帆立のポワレ レモンバターソース
¥1,200
Roasted Sausages & Lentil
イタリア産ソーセージのロティ
¥1,100
Grilled "DAISEN" Chickin flavored Rosemary
大山地鶏のグリル ローズマリーの香り
¥1,600
Today's Paste
本日のパスタ
¥1,200~

Dessert -デザート-

Chocolate Cake
ラム酒風味のチョコレートケーキ
¥750
New York Cheese Cake
N.Y チーズケーキ
¥700

Bar Food

Olives & Semi-Dried Tomato
オリーブとセミドライトマト
¥700
Bagna Cauda
スティックサラダ アンチョビのソース
¥1,200
Uncured ham from San Daniele
サンダニエール産生ハム
¥1,500

Light Snacks

Assorted Cheeses
チーズの盛り合わせ
¥1500
Dried Fruits
ドライフルーツ(イチジク 枝付レーズン アプリコットなど)
¥700
Assorted Chocolates
チョコレートの盛り合わせ
¥1,200
| staff | メニュー::フード | 02:31 PM | comments (0) | trackback (0) |
  

Copyright © 2008 Albente all right reserved.